Chiar dacă până acum au mai fost publicate imagini cu viitorul flagship al Huawei, acestea lăsau loc de multe interpretări. Cele mai noi randări apărute online sunt, însă, mult mai detaliate și arată în detaliu specificațiile, unele dintre ele unice, pe care le va avea noul P40 Pro. 

Astfel, este clar încă de la început că gigantul chinez își dorește să facă orice pentru a ieși din mulțime, așa că au decis să înceapă de la ecran și să implementeze un display care, cel puțin în acest moment, pare că va fi unic pe piață. Plecând de la panoul lui P30 Pro, cu marginile laterale curbate, generația viitoare vine cu un ecran care va avea toate extremitățile ecranului curbate.

O astfel de schimbare necesită un design cu totul nou și o structură care să acopere colțurile în întregime și care să țină display-ul fix în orice situație. Un alt element vizibil în aceste randări este perforația alungită poziționată în colțul din stânga sus, care va veni să înlocuiască notch-ul pe care l-am văzut până acum pe telefoanele companiei. Aceasta va adăposti două camera frontale – cel mai probabil una normală, pentru selfie, și una ultra wide.

În ceea ce privește dimensiunea display-ului, zvonurile de până acum sugerează că Huawei vrea să aducă o mărime a ecranului de 6,7 inci. Însă dat fiind aspectul cu margini rotunjite la fiecare extremitate, dimensiunile vor rămâne, în mare, neschimbate.

Pe partea din spate, primul lucru pe care îl observăm este modulul foto vertical, mai mare decât cel de pe modelul P30 Pro și cu cinci senzori. În partea stângă ar trebui să găsim camera principală, una ultra wide și o camera de tip periscop ce va permite un zoom optic de până la 10x.

În partea dreaptă a modulului foto se pare că vom găsi un bliț LED, un senzor Time-of-Flight pentru portrete și o camerăcare rămâne încă un mister, dar care ar putea fi una telefoto, una ultra wide sau una macro.

Huawei P40 Pro va fi anunțat oficial în martie 2020, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris, și va face parte dintr-o gamă completată de un model mai accesibil P40 și unul de buget – Huawei P40 Lite, arată Phone Arena. Ca specificații, modelul de top va avea un procesor Kirin 990 5G, 8GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, deși am putea vedea și o configurație de 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare.

Sursa foto: Phone Arena

Share articol: