E un dumbphone, dar unul garantat sa reziste la cazaturi, scufundari si temperaturi extreme

Cat B100 e ultimul din seria telefoanelor super rezistente prezentate la CES 2014 Las Vegas. Telefonul e un dur si chiar o arata. Are o carcasa placata cu cauciuc gros, metal, flapsuri pentru porturi si suruburi dure care sa tina totul la un loc. Nu e un smartphone, dar nici nu isi propune asta. Pentru ca poate supravietui intr-o lume in care smartphone-urile ar ceda din prima clipa.

Telefonul e certificat IP67 si e garantat sa reziste la orice cadere de la 1,8 metri, poate rezista timp de 30 de minute in apa la o adancime de 1 metru si, cel mai impresionant, poate functiona chiar si la temperaturi extreme, de la -25 la +55 de grade Celsius. Pe langa astfel de caracteristici, parca nici nu mai are rost sa spunem ca rezista si la praf.

Caterpillar s-a gandit in special la cei care lucreaza in mediile industriale. Functia de noise cancelling a lui B100 e excelenta, iar layout-ul tastaturii clasice e ideal pentru cei care lucreaza cu manusi. Cat B100 va fi vandut optional si cu o clama cu ajutorul careia se poate atasa la curea.

B100 are 136 de grame si o baterie de 1.150 mAh, care ar trebui sa reziste 10 ore in convorbire. Va fi disponibil in Europa chiar de saptamana aceasta.

Sursa foto: GSMArena

Share articol: