Smartphone-ul costa incredibil de putin. Dar si dotarile sunt usor altele.

Nu e la indemana oricui sa dea cel putin 2600 RON pentru un Samsung Galaxy S III nou, la liber. Asa ca varianta Made in China le-ar putea surade unora. Aceasta tara a inceput sa produca copii ale acestui smartphone, botezate HDC Galaxy S3.

Hai pe Facebook! Azi avem un CONCURS tare amuzant!

Cu toate ca la aspect cele doua telefoane seamana, varianta chineza, de 200 de dolari a lui Galaxy S III are un ecran TFT de 4,7 inch, un procesor la 1 GHz, 512MB de RAM si o camera de 5 MP, scrie engadget.com. 200 de dolari inseamna totusi, cam un sfert din pretul gadget-ului original, deci e normal ca si specificatiile sa fie altele.

Dar exista si modele mai scumpe si un pic mai bune. Pentru 270 de dolari, utilizatorul primeste un telefon cu procesor dual-core la 1,2 GHz, ecran de 4,8 inch si camera principala de 8MP. Asa arata clona:

Cei care doresc un Samsung Galaxy S III real, il pot cumpara mai ieftin de la operatorii de telefonie mobila, care au preturi pornind de la 279 euro. Trebuie, totusi, sa-ti faci un calcul sincer, care sa includa pretul abonamentului.

Share articol: