Noul model este cel mai ieftin smartphone cu procesor quad-core. GALERIE FOTO

Xiaomi Tech, un producator de telefoane din China a lansat un telefon surprinzator in care regasim componente si caracteristici ale modelelor de top iPhone 4S si Galaxy S III. Noul model se numeste Xiaomi Mi-Two si, pe langa caracteristicile ultraperformante, va avea si un pret extrem de mic.

Telefonul chinezesc are aceeasi camera de 8 MP de pe iPhone 4S si este echipat cu un procesor cu patru nuclee precum Galaxy S III. Noul model are instalat sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Xiaomi Mi-Two are un display IPS de 4,3 inch cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si o densitate de 342 ppi. Telefonul este echipat cu un procesor quad-core Krait cu frecventa de 1,5 GHz, chipset APQ8064, o memorie RAM de 2 GB si un spatiu de stocare de 16 GB, ce poate fi extins cu un card microSD.

Smartphone-ul are o camera cu rezolutia de 8 MP, diafragma F/2.0, distanta focala de 26 mm, aceeasi ca pe celebrul iPhone 4S. Xiaomi Mi-Two poate face inregistrari video Full-HD 1080p la 30 de cadre pe secunda. Gadgetul are si o camera frontala cu rezolutia de 2 megapixeli pentru apeluri video.

Mi-Two are dimensiuni de 126 x 62 x 10,2 mm. Bateria are o capacitate 2000 mAh, insa optional poate fi achizitionata si una de 3000 mAh.

Smartphone-ul va fi disponibil incepand cu luna octombrie, cel mai probabil doar in China, insa nu este exclus sa ajunga si pe Amazon sau un site similar. Mi-Two este cel mai ieftin telefon quad-core, pretul fiind de doar 225 euro (1999 RMB).

Sursa: Xiaomi

Share articol: