Primele imagini cu schițe ale huselor pentru noile telefoane Apple sunt aici și, la fel ca în anii trecuți, oferă indicii importante referitoare la felul în care o să arate smartphone-urile.

După cum putem ghici, flagship-urile iPhone XI și iPhone XI Max vor avea, în premieră, un modul foto triplu care va avea formă pătrată și va fi puțin ieșit în relief.

Datorită fotografiilor apărute online, avem și câteva detalii legate de dimensiunile următoarelor modele iPhone. Cel mai mare are o înălțime de 159,11 mm și o lățime de 79,62 mm, iar celălalt ajunge la 144,83 mm înălțime și 73,14 mm lățime. Destul de aproape de iPhone XS și iPhone XS Max (în varianta fără husă).

De asemenea, la o privire mai atentă, vedem cele trei camere de pe spate, alături de flash-ul LED. Pariul industriei este acela că Apple va introduce o cameră foto ultra-wide, alături de cea obișnuită și de senzorul telefoto încorporate în actualele modele, cu toate că și acestea din urmă ar putea beneficia de niște upgrade-uri.

În plus, pe Internet au apărut modele de huse și pentru noul iPhone XR, cu o cameră duală „împachetată” într-un modul cu un design similar.

Ideea nu trimite la un aspect clasic Apple, însă e de înțeles dacă ne gândim că dispozitivele sunt compacte, cu tehnologii de ultimă oră și cu unii dintre cei mai buni senzori foto din lume.

Compania a păstra, probabil, același notch al ecranului pentru că va păstra funcția de recunoaștere facială, cel puțin în acest an.

Surse foto: GSM Arena/SonnyDickson, SlashLeaks

Share articol: