După două tentative eșuate de lansare, cei de la Realme au reușit într-un final să-și prezinte noua serie de telefoane Narzo.

Astfel, Realme a lansat oficial pe piață Narzo 10 și 10A, două telefoane pe care producătorul a încercat să le mai lanseze de două ori în acest an, fără succes, din cauza pandemiei COVID-19.

Narzo devine astfel un nou sub-brand dezvoltat de Realme care se adresează în primul rând celor pasionați de jocuri pe telefonul mobil, modelele venind cu seria de procesoare MediaTek Helio G.

Realme Narzo 10A este modelul mai ieftin dintre cele două și va avea în spate procesorul MediaTekHelio G70 SoC optimizat cu tehnologia MediaTek Gaming pentru a reduce rata de întârziere.

Alături de acest procesor, modelul va dispune și de 3GB DDR4 RAM și 32GB spațiu care poate fi extins cu ajutorul unui slot triplu pentru carduri de stocare.

Display-ul este de 6.5 inch HD+ 20:9, e rezistent la apă și vine cu un decupaj pentru camera frontală de 5MP. La acest capitol al camerelor, pe spate vom avea 3 senzori, unul de 12MP, altul de 2MP pentru portret și altul de 2MP macro. 

Modelul va veni cu Android 10, dar cu interfața Realme UI și va avea o baterie de 5000 mAh și un port de încărcare USB-C.

Modelul Narzo 10 vine cu procesorul Helio G80 în 8 nuclee, alături de acceleratorul grafic Mali G52 GPU, 4GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Acest telefon este primul din India care va dispune de procesorul Helio G80.

Display-ul este un LCD de 6.5 inch HD+, are un decupaj pentru camera frontală de 16MP, iar pe spate are un sistem de 4 camere cu un senzor principal de 48MP, altul ultrawide de 8MP, un senzor de portret de 2MP și o lentilă macro de 2MP.

La fel ca în cazul primului telefon, bateria este 5000 mAh, doar că acest model suportă încărcare rapidă de 18W.

Share articol: