Aplicatia revolutioneaza comenzile de taxi din Romania. Clientul revine insa la putere cu ajutorul telefonului sau mobil

Ne-am saturat de tarifele umflate cu nesimtire, de mirosul de transpiratie sau de tigara, de masinile vechi si nesigure sau de soferii cu pareri zgomotoase. Vorbim evident despre unii taximetristi pentru care conteaza doar banii.

De azi, clientul revine insa la putere cu ajutorul telefonului sau mobil. De cand asteptam ziua aceasta! Secretul puterii sta in telefonul smart din buzunar. 

Aplicatia de Android care revolutioneaza comenzile de taxi din Romania se numeste TaxiBeet si poate fi descarcata din Play Store de aici.

"Doar apasa pe ecran sa vezi toate taxi-urile disponibile din zona ta, cu numele soferilor, calificativele lor de la alti pasageri, modelul masinii, distanta fata de voi, si multe altele. Selecteaza si cheama taxi-ul dorit. Si cea mai tare dintre toate? In timp ce-ti astepti taxi-ul poti vedea live pe harta locatia soferului. Dupa ce ai ajuns la destinatie, posteaza un comentariu ca si alti clienti sa-si poata alege exact soferul dorit." - se arata in descrierea aplicatiei.

Ba mai mult decat atat, cu TaxiBeet poti vedea, inainte sa vina taxiul, cine este soferul, numele si modelul masinii.

"Cu o singura atingere poti vedea toate taxi-urile disponibile din zona ta, numele si pozele soferilor, distanta fata de tine, modelul masinii si calificative de la alti clienti. Vei fi servit de un sofer caruia ii stii numele si fata, care face parte dintr-o comunitate de profesionisti, evaluati de alti calatori, ca si tine. Acest serviciu este complet GRATUIT iar aparatul de taxat porneste DOAR cand te urci in masina." - mai spun dezvoltatorii aplicatiei.

Exista si o aplicatie TaxiBeet destinata soferilor de taxi, care poate fi gasita, de asemenea, in magazinul Play, si care poate fi descarcata de aici.

Aplicatia TaxiBeet pentru iOS va fi lansata in aproximativ 2 saptamani.

 

Sursa: StirileProTv.ro

Share articol: