Fie că vrei să vezi un film, să te uiți la clipuri pe Youtube sau sa faci o prezentare și nu ai laptopul la îndemână, deseori se întâmplă să ai nevoie de un display mai mare decât îți oferă telefonul.

În cazul în care ai un iPhone, există câteva soluții practice care te pot ajuta să îți rezolvi această problemă, până când producătorii vor introduce un sistem automatizat.

Sony și Samsung vor lucra alături de Apple pentru a introduce pe Smart TV-urile lor sistemul de AirPlay, însă până atunci trebuie să recurgi la alte soluții:

1. Un adaptor

Un lucru bine de știut este faptul că iPhone și iPad pot reda conținut multimedia prin output-ul lor. Vei avea nevoie, în acest caz, de un cablu cu adaptor Lightning - HDMI pe care să îl conectezi la telefon, iar apoi cablul HDMI îl introduci în televizor sau în orice alt display, iar totul va merge perfect.

2. Apple TV și AirPlay

Este una dintre soluțiile mai costisitoare, și asta pentru că e un produs Apple, care vine de obicei la un preț pe măsură, de aproape 150 de dolari, în SUA. Avantajul acestuia este că îți poate conecta telefonul direct la televizor, prin AirPlay. Trebuie doar să conectezi ambele dispozitive - Apple Tv și iPhone - la aceeași rețea Wi-Fi.

3. Aplicația Reflector

Dacă vrei să conectezi telefonul la un laptop sau PC, poți face asta instalând o aplicație specială. Reflector te va ajuta să transformi orice calculator sau laptop într-un AirPlay receiver. Softul costă dar 15 dolari și există și o versiunea gratuită pentru testare, disponibilă 7 zile.

Share articol: