Am intrat în 2020 și, odată cu noul an, vor începe să sosească și informații legate de viitoarele modele de telefoane ce vor fi lansate în lunile următoare. În ceea ce privește compania Samsung, producătorul anunță de obicei noua serie S în primul trimestru al anului și se pare că nici de data aceasta nu va renunța la acest obicei. 

De ceva vreme încoace, Samsung a renunțat la prezentarea telefoanelor sale direct în cadrul conferinței MWC de la Barcelona, pentru a nu risca să stea în umbra altor producători. Astfel, sud coreenii organizează propriul lor eveniment în cadrul căruia își pot promova produsele așa cum doresc.

Inițial, informațiile arătau că data la care va fi lansată gama S11 (care s-ar putea numi Galaxy S20) ar putea fi 18 februarie. Însă potrivit unor zvonuri mai recente, seria va fi prezentată oficial pe 11 februarie, cu două săptămâni înainte de începerea MWC 2020, în cadrul unui eveniment care va avea loc la San Francisco, arată Phone Arena.

În prezent, ne așteptăm să vedem trei noi dispozitive, adică succesorii lui Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+, însă este de menționat că leak-urile vorbesc despre un model standard și unul pro. Fie este o eroare de interpretare, fie Samsung chiar plănuiește să reducă numărul flagship-urilor, o mutare care, de altfel, ar putea fi una destul de potrivită, dat fiind specificul pieței. Încă nu se știe exact cum se va numi noua gamă și dacă producătorul va continua cu denumirea Galaxy S11 sau va trece la Galaxy S20. 

În cadrul evenimentului, însă, compania nu va anunța doar telefoane, iar unul dintre cele mai așteptate produse este modelul Galaxy Buds Plus, o pereche de căști mult mai mici, cu baterii cu o autonomie mai mare și cu funcția de noise cancelling. Acestea vin ca un răspuns la AirPods Pro, modelul consacrat de Apple care este adorat în întreaga lume datorită sunetului puternic și al proprietăților de top într-un ambalaj atât de mic.

Mai mult, evenimentul de la începutul lunii februarie ar putea veni și cu lansarea noului Galaxy Fold 2, un telefon care se pare că se va plia vertical și care ar putea fi primul din lume cu o cameră încorporată sub display, un display care ar putea fi chiar din sticlă. Referitor la preț, acesta ar putea fi chiar mai ieftin decât ne așteptam, ajungând la mai puțin de 1000 de euro, ceea ce sună aproape incredibil. 

Share articol: