Deși știam deja că noua gamă Huawei P40 va fi lansată cândva în luna martie, reprezentanții companiei au confirmat recent că flagship-urile vor fi prezentate oficial la Paris, pe 26 martie. 

Deja există extrem de multe informații referitoare la felul în care vor arăta viitoarele telefoane ale chinezilor, așa că presa speculează deja că vor exista trei modele, cel de top fiind P40 Premium Edition care va avea un modul foto cu 5 senzori, zoom optic 10x și o lentilă periscop.

P40 Pro ar urma să aducă o cameră telefoto încă impresionantă, de 125mm, cu zoom optic 5x, alături de un senzor principal de 52MP, un cine shooter de 40MP și un modul telefoto de 8MP. Modelul de configurație inferioară ar urma să ofere un zoom optic 3x și celelalte trei camere inserate pe modelul Pro.

Toate cele trei modele ar urma să aibă conectivitate Wi-Fi 6+, un standard care, teoretic, aduce viteze de până la 1.200 Mbps. În plus, toate modelele P40 vor oferi conectivitate 5G dual-mode. Cu exact o lună rămasă până la lansare, rămâne de văzut ce fel de specificații vor mai ieși la iveală până atunci. 

Share articol: