Un alt vlogger, de data aceasta Max Weinbach, a oferit detalii despre noile modele de iPhone.

Potrivit noilor zvonuri, iPhone 11 și 11 Max vor avea un sedign neschimbat pe partea frontală, cu un decupaj mare al ecranului. Sistemul de autentificare prin Face ID va primi un upgrade. Ambele modele vor avea ecran AMOLED: de 5,8 inci, respectiv 6,5 inci.

Modificări importante vor apărea însă pe partea din spate a telefonului. Modulul camerei foto va fi radical diferit: pătrat, nu vertical, iar amplasarea lui va fi în partea stângă a telefonului.

Este un design mai neobișnuit, asemănător cu soluția pe care o regăsim pe modelul Huawei Mate 20 Pro, doar că acesta are modulul părtrat amplasat central.

Telefoanele vor avea un senzor principal de 12MP, unul wide-angle și unul telephoto. Doi senzori (cel principal și senzorul telephoto) vor primi stabilizare optică a imaginii.

Grosimea modulului foto va fi mai redusă ca până acum, iar LED-ul flash va primi o îmbunătățire și va fi mai luminos. De asemenea, Apple va îmbunătăți procesorul care prelucrează imaginile, astfel încât fotografiile să fie mai bune.

Alte schimbări pe care le-am putea regăsi la noile modele includ difuzoare stereo îmbunătățite, pentru un sunet mai puternic și mai clar.

Desigur, noile modele de iPhone vor avea instalat noua versiune a sistemului de operare, iOS 13.

Sursa foto: Phone Arena

Share articol: