Compania Realme ar trebui să anunțe din clipă în clipă detaliile complete despre noul smartphone ce va avea prima camera foto de 64MP. 

Mulți dintre pasionații de tehnologie presupun că telefonul se va numi Realme 4, dar denumirea este foarte puțin probabilă, iar asta pentru că producătorii chinezi sar, de obicei, peste cifra 4 a seriei, deoarece în cultura tradițională este considerată una cu ghinion. 

Președintele SoftBank a anunțat, din greșeală, data de lansare a lui iPhone 11

Și pentru ca lucrurile să devină din ce în ce mai clare, CEO-ul Realme India, Madhav Sheth, a confirmat indirect că, într-adevăr, compania va lăsa la o parte cifra 4 pentru următoarele smartphone-uri. Sheth și-a schimbat numele de utilizator de pe Twitter în „Madhav ‘5’ Quad”, confirmând, practic, faptul că următorul telefon se va numit Realme 5. 

Nu este pentru prima dată când Sheth promovează un gadget pe Twitter prin această metodă. Anterior, CEO-ul indian și-a schimbat numele în „Madhav X” pentru a stârni curiozitate în jurul lui Realme X. 

Compania nu a anunțat încă data la care va fi lansat primul telefon cu o cameră de 64MP, dar știm că acesta va fi disponibil mai întâi în China și abia apoi în celelalte piețe. 

Share articol: