Care este cel mai bun telefon pentru un user? Acesta va fi mereu un răspuns aproape imposibil de dat.

Nu poți spune niciodată care este cel mai bun telefon pentru un user. Fiecare utilizator are propriile nevoi, pasiuni și ambiții. Unii vor ecosistem și productivitate, alții un ecran mare, unii o cameră foto spectaculoasă și mulți caută o baterie pe care să se poată baza. Desigur, nu trebuie să uităm nici de cei care caută un telefon accesibil, și astfel ajungem la raportul preț / calitate / nevoie.

Business Insider a numit în acest final de an cel mai bun telefon Android care a apărut în 2019, însă nu din punct de vedere al performanței, ci mai degrabă al eficienței. Iar numele acestui model este Asus Zenfone 6, considerat de sursa citată peste compeției pentru ceea ce poate să ofere la prețul pe care Asus în cere.

Cu o cameră foto de 48 MP care se poate răsuci și acoperi mai multe unghiuri, 64GB spațiu de stocare și 6 GB RAM, acest model este scos la vânzare pe piață pentru numai 500 de euro, ceea ce îl încadrează într-un mid range phone foarte bun. 

Display-ul acestui telefon este de 6.4 inch și seamănă cu cel de OnePlus 7 Pro, are 9.1 mm grosime și 190 de grame, ceea ce îl face puțin mai greu decât un iPhone 11 Pro, dar mai ușor față de un Pro Max.

Printre caracteristicile cheie care îl fac un smartphone extrem de important în 2019 este camera foto rotativă, cu două lentile de 48MP și 13MP, a doua fiind ultrawide.

Share articol: