E-Boda este, astfel, al doilea producator roman de telefoane inteligente, dupa Allview.

E-Boda intra pe piata de smartphone-uri cu doua modele dual-SIM, Eruption V200 si Storm V100, ambele cu sistemul de operare Android. Cele doua modele de vin cu 2 capace, pe alb si negru, folie de protectie si casti.

 

Eruption V200

Primul dintre smartphone-urile E-Boda, Eruption V200, are un corp slim, de 8,9 mm grosime, si a fost dotat cu un ecran IPS QHD de 4,5 inch, sensibil la atingere in 5 puncte.

Inauntru gasim un procesor quad-core la 1,2 GHz si 1 GB de RAM. Spatiul de stoacare este de 4 GB, ce poate fi extins pana la 32 GB cu un card.

 

Eruption V200 vine cu o camera foto principala de 8 MP, cu functii precum Face Detection, Smile Shot sau Continous Shot de pana la 99 de cadre. Camera frontala de 2 MP permite realizarea apelurilor video 3G sau prin intermediul aplicatiilor precum Skype. 

Telefonul e dotat cu 3G, Wi-Fi si Bluetooth, iar bateria este de 1800mAh, ce asigura o autonomie de pana la 192h stand-by si 630 minute in apel 3G, potrivit companiei.

Acesta este si cel mai scump dintre modele, pretul recomandat de producator fiind de 949 RON.

Decizia de a intra pe piata de smartphone-uri vine din dorinta de a oferi tuturor utilizatorilor romani acces la tehnologie, indiferent de bugetul de care dispun (Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda)

 

Storm V100

Cel de-al doilea smartphone E-Boda, Storm V100, le este destinat celor care nu vor sa dea foarte mult pe un astfel de gadget. El  vine cu un ecran IPS de 4” sensibil in 5 puncte, la rezolutia 800x480p, iar inauntru avem un procesor dual-core la 1 GHz si 512 MB de RAM. Memoria interna este de 4 GB, insa poate fi extinsa cu un card. 

Camera principala are 5 MP, iar telefonul mai are si 3G, Wi-Fi si GPS.

Pretul recomandat de 649 lei. 

 
Telefoanele sunt disponibile pe www.e-boda.ro.
 
Mai multe imagini cu telefoanele, in galeria foto de mai jos.
Share articol: