Aparatul seamana cu Samsung Galaxy S II, dar are un pret mai mic

Un nou smartphone de la Samsung, Galaxy R, este pe piata acum in Europa. Aparatul are un procesor dual core NVIDIA Tegra 2 si sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

Anuntat inca de luna trecuta si de catre yoda.ro, telefonul vine intr-un moment nu foarte bun pentru Samsung, companie care a primit de curand vestea despre interzicearea tabletei Galaxy Tab 10.1 in Uniunea Europeana. Este de asteptat ca lansarea Galaxy R sa mai curete imaginea negativa cu care se confrunta momentan producatorul corean.

Smartphone-ul este echipat cu primul procesor mobil dual core, NVIDIA Tegra 2, o camera video HD de 720 pixeli si memorie de 8 GB (suporta carduri microSD de pana la 32 GB). Gadgetul dispune de un display touchscreen de 4,19 inch, are dimensiuni de 125,7 x 66,7 x 9,55 mm si o greutate de 131 grame.

Din punct de vedere software, Galaxy R are sistemul de operare Android 2.3, cunoscut si sub numele de Gingerbread, facilitati GeForce pentru o navigare rapida pe Internet, suport Adobe Flash.

Userii se vor bucura de un gadget multitasking. Ei vor putea naviga rapid pe Internet pe pagini cu continut Flash si vor vizualiza filme HD cu o rezoluitie de pana la 1080 pixeli.

Modelul este deja disponibil in Suedia si in curand va ajunge in nordul si estul Europei, dar si majoritatea tarilor asiatice.

Sursa: nvidia.com

Share articol: