Fosta iubita a lui Steve Jobs si mama primului copil al fondatorului Apple a dezvaluit ca acesta credea ca in alta viata a fost un pilot de avion din timpul celui de-al doilea Razboiul Mondial

Fosta iubita a lui Steve Jobs a lansat o carte intima despre fondatorul Apple. Cei doi au fost impreuna timp de 5 ani dupa ce s-au cunoscut in 1972 perioada studentiei la Cupertino, California. Cartea lui Chrisann Brennan se numeste "The Bite in the Apple: A memoir of my life with Steve Jobs"

In carte, Chrisann dezvaluie ca Jobs credea ca a fost un pilot de avion in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial intr-o alta viata! "Imi spunea cum, atunci cand conducea, avea un impuls sa traga de volan spre el ca pentru decolare. Era un lucru curios din partea lui sa spuna asta, dar el avea o anumita pasiune pentru eleganta anilor 40. Adora muzica unora precum Tommy Dorsey, Benny Goodman si Count Basie. La prima petrecere Apple a si dansat de parca eram in anii 40"
povesteste Brennan.

Cuplul s-a despartit in 1977 dupa ce ea a ramas insarcinata cu primul copil al lui Jobs, Lisa. Desi, in prima instanta, a respins paternitatea copilului, ulterior a acceptat.

Cartea povesteste si un moment dupa o revenire dintr-o excursie in India cand Jobs devenise atras de inclinari spiritoale: "Totul s-a rupt intre noi cand m-a intrebat daca am vrea sa facem sex tantric in gradina". Ea a refuzat, spunand ca nu sunt pregatiti spiritual pentru asa ceva. Detaliile care urmeaza sunt si mai intime: "Pana in acel moment, pentru a evita o sarcina, Steve nu ajungea la orgasm, folosind metoda retragerii. Motivul era pentru ca el sa isi conserve energia pentru munca"

Orgoliul faimos al lui Steve Jobs a afectat relatia dintre cei doi, fondatorul Apple devenind din ce in ce mai putin dispus sa rezolve unele probleme din viata de zi cu zi. Iata una dintre povestile lui Chrisann dupa o petrecere la el acasa: "Ce imi aduc aminte este un moment confuz de a doua zi cand Steve, uitandu-se mirat in jur, a intrebat ce ar trebui sa facem cu asta. Nu am inteles intrebarea pana cand nu am realizat ca el intrebat daca exista vreun serviciu care sa rezolve problema vaselor nespalate si a murdariei.

Sa spalam noi singuri vasele nu mai reprezenta o optiune pentru Steve. A intrat intr-o lume de elita unde altii se ocupau de lucrurile minore pentru ca el sa fie mai eficient pe presupusul lui plan superior. Fara pic de fericire, am spalat eu toate vasele de una singura" mai povesteste Chrisann Brennan despre fondatorul Apple, decedat in 2011.

Share articol: