Potrivit MacRumors, Apple pregătește deja producția primului iPhone pliabil și a stabilit contracte pentru furnizarea de componente.

Unul dintre acești furnizori - și cel mai important dintre ei, având în vedere că va asigura ecranul flexibil pentru iPhone - este chiar Samsung, marele rival al Apple.

Producătorul coreean a oferit deja pentru Apple mai multe mostre de display flexibil. Acum, gigantul american continuă testările și ar fi stabilit deja o înțelegere cu Samsung, pentru furnizarea acestor ecrane timp de un an.

Samsung furnizează de mult timp ecrane OLED pentru iPhone. Acum, după eșecul primul său telefon pliabil (Galaxy Fold), se pare că producătorul va încerca să domine piața gadgeturilor flexibile prin furnizarea de ecrane.

În funcție de comenzile pe care le va primi, ar putea produce până la 10 milioane de unități pe an.

Apple a obținut deja mai multe brevete pentru ecrane flexibile, iar unele zvonuri menționau o posibilă colaborare cu LG.

Acum însă, situația pare clară și este evident că producția primului iPhone pliabil va începe curând. Astfel, telefonul ar putea fi lansat chiar anul viitor, estimează specialiștii.
 

Sursa foto: Mobile Phone Price Online


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Share articol: