Primul smartphone cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich are probleme

Samsung Galaxy Nexus, lansat pe 19 octombrie, unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri din aceasta toamna, se confrunta deja cu o serie de plangeri din partea utilizatorilor. Telefonul este deja disponibil in Europa din aceasta luna si urmeaza sa fie lansat in decembrie si in Statele Unite.

Utilizatorii Galaxy Nexus au postat o serie de posturi pe mai multe forumuri de discutii, acuzand problemele ce apar la volumul smartphone-ului. Nivelul volumului se modifica inexplicabil, posesorii smartphone-ului confruntandu-se cu aceasta problema in cazul apelurilor, al alarmei sau al notificarilor apelurilor ratate.

Samsung confirma problemele. "Referitor la Galaxy Nexus, ne-am dat seama de problema volumului si am remediat-o", a declarat un reprezentat al companiei coreene. "Vom actualiza dispozitivele cat de curand posibil."

Este posibil ca problemele sa apara doar in cazul retelelor 2G de 900 MHz, nu si pentru operatorii ce folosesc frecventele de 1,8 GHz sau 2,1 GHz.

Si compania Apple s-a confruntat cu probleme asemanatoare dupa lansarea celebrului iPhone 4S. Utilizatorii au acuzat descarcarea rapida a bateriei. Reprezentantii companiei au recunoscut problema si au remediat-o in primul update al sistemului de operare iOS 5.0.1.

 

 

Sursa: cnet.co.uk

Share articol: