Filmul de 7 minute a aparut la o saptamana dupa ce pe net a scapat si manualul telefonului

Cel mai nou varf de lance al Google, Nexus 5 a aparut in toata splendoarea intr-un video scapat pe net in acest weekend. Smartphone-ul a fost filmat pe 9 octombrie, daca e sa ne luam dupa data afisata pe ecran.

E interesant faptul ca acest Google Nexus 5 din filmuletul de 7 minute foloseste o versiune mai veche de Android, “Key Lime Pie”, desi e aproape sigur ca va fi lansat cu Android 4.4 KitKat. Cel mai probabil insa, telefonul e unul din primele prototipuri si a primit soft-ul inainte ca Google sa incheie acordul cu Nestle, pentru a folosi brandul KitKat, conform AndroidPolice.

In ce priveste sistemul de operare, ii lipsesc cateva elemente, precum bara transparenta de notificari, shortcut-ul pentru camera de pe lockscreen, noul dialer, noul app drawer sau iconitele pentru Search si Google Photos.

Cu mai putin de o saptamana inainte de aparitia acestui video, LG a scapat pe net manualul noului LG-D821, (cunoscut mai bine sub numele LG Nexus 5). Coreenii au sters repede documentul de pe net. Specificatiile sunt cele asteptate: 2 GB RAM, camera de 8 MP, baterie de 2,300 mAh, NFC, display 1080p de 4,95 inch, chipset  Snapdragon de 2,3 GHz si spatiu de stocare de 16 sau 32 GB.

Google Nexus 5 e asteptat sa isi faca marele debut luna aceasta, de vreme ce versiunile Nexus 4 au fost scoase de la vanzare pe Google Play. Cei de la Mashable presupun ca Nexus 5 ar putea fi lansat chiar in aceasta saptamana

Share articol: