Se pare ca cei de la HTC s-au decis sa schimbe denumirea urmatorului telefon de varf al companiei.

HTC va lansa urmatorul telefon de top al companiei in martie 2015, la MWC, la un an dupa lansarea One (M8). Insa daca pana acum informatiile erau ca telefonul se va numi One (M9), fiind succesorul telefonului lansat in acest an, se pare ca HTC schimba strategia.

Urmatorul smartphone de top al companiei chineze se va numi HTC Hima, telefon care este deja testat de catre operatorii din Statele Unite. Informatia este dezvaluita de @upleaks, cel care a reprezentat o sursa de incredere pana acum, scriu cei de la Phone Arena.

In ceea ce priveste specificatiile telefonului, exista schimbari importante fata de primele informatii. Daca initial s-a spus ca telefonul va avea un display de 5.5 inc cu 1440 x 2560 pixeli si procesor Snapdragon 805. Insa @upleaks sustine ca HTC Hima va avea un display de 5 inch 1080p, iar procesorul va fi 64-bit Snapdragon 810 (cu 4 nuclee de 2.0 GHz si 4 de 1.5 GHz). Va avea, de asemenea, VoLTE, 3 GB de RAM, o camera principala de 20.7 MP si o baterie 2840 mAh. Nu se stie deocamdata insa ce va alege HTC in privinta camerei secundare - va fi fie de 13 MP, fie de 4 MP UltraPixel. Telefonul va veni cu Android 5.0 Lollipop cu Sense 7.9 UI.

Va exista si o versiune mai ieftina pentru China ce va fi cu dual-SIM numita HTC Hima Ace. Deocamdata, aceste detalii oferite de @upleaks nu pot fi confirmate.

 

Share articol: