Pe Internet au aparut si cateva imagini cu noul telefon.

Huawei Mulan, viitorul varf de gama al chinezilor, a aparut pe Internet impreuna cu un nou membru al familiei Honor.

Huawei Mulan are un design asemanator cu cel al lui Ascend P1 si s-ar parea ca este foarte subtire. Din imagine ne mai dam seama ca va avea un port microUSB pe lateral, dar si un buton dedicat pentru camera foto.

Telefonul obtine punctaj mare si la specificatii, nu doar la design. Noul Huawei Mulan a reusit sa intreaca in benchmarkurile AnTuTu nume grele precum Samsung Galaxy S5 sau HTC One M8.

Benchmarkurile confirma faptul ca vom avea un telefon cu ecran de 1080p, cipset Hisilicon Kirin 920 cu procesor octa-core la 1,3 GHz, procesor grafic Mali-T624 si 3 GB de RAM. Smartphone-ul va primi 16 GB de spatiu, insa deocamdata nu se stie daca va exista sau nu un slot pentru card microSD.

Smartphone-ul de la Huawei Mulan va avea camera de 13MP care poate filma la rezolutia 4K, dar si o camera secundara de 5 MP capabila sa filmeze la 1080p. 

Site-urile chineze au prezentat si o randare pentru presa a telefonului Huawei Honor. Deocamdata nu exista specificatii pentru acest telefon, insa gsmarena scrie ca produsul va avea cel mai probabil dotari medii.

Share articol: