Potrivit unor brevete obținute de Huawei în China, producătorul are în vedere realizarea unui telefon cu design inedit. Acesta va avea un display care se poate înfășura în jurul telefonului. 

Informația vine de la LetsGoDigital, platformă care a realizat și randări cu interesantul model. Telefonul ar fi un fel de combinație între Huawei Mate XS și Xiaomi Mi Mix Alpha.

Astfel, telefonul nu va fi pliabil, dar va avea un ecran flexibil, care va putea acoperi o mare parte din gadget.

Va exista o singură margine, cu butonul de volum și de power, iar pe partea stângă ecranul se va extinde și se va înfășura, acoperind în mare parte și spatele telefonului.

Aici vom regăsi și modulul foto, cu o cameră triplă având senzori dispuși vertical. Telefonul are și un difuzor și o mufă USB-C pe marginea de jos.

Deocamdată nu este clar dacă Huawei va transforma acest concept în realitate, pentru că nu prea este evidentă utilitatea unui asemenea telefon.

Ar costa cu siguranță mai mult ca un smartphone pliabil (care deja sunt gadgeturi foarte scumpe), ar fi mai dificil de realizat, iar conceperea unei huse de protecție ar fi o misiune imposibilă.

În plus, telefonul ar fi mult mai vulnerabil la lovituri, din cauza ecranului care ar fi foarte expus la șocuri.

În ultima perioadă au apărut multe brevete care prezintă telefoane cu un concept deosebit. Unul dintre cele mai recente proiecte de acest fel este telefonul transparent care ar putea fi realizat de Samsung.

Sursa foto: LetsGoDigital
 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Share articol: