Câteva fotografii interesante au apărut pe rețeaua socială din China, Weibo.

În aceste imagini putem vedea mulajele care vor fi folosite pentru a fabrica noile carcase pentru modelele de iPhone din acest an - iPhone XI (sau iPhone 11) și iPhone XI Max.

Pozele confirmă zvonurile care menționau un modul pătrat pentru camera foto de pe spate. Vor fi trei senzori foto, iar informațiile neconfirmate deocamdată anunță un senzor principal de 14MP, unul telephoto de 10MP și unul Time-of-Flight.

Acesta din urmă va putea folosit pentru sistemul de recunoaștere facială Face ID, dar și pentru funcții de Realitate Augmentată, scriu cei de la Phone Arena. Cele două modele vor avea ecran OLED de 6,1 inci, respectiv 6,5 inci.

Totuși, aceste informații sunt contrazise de analistul Ming-Chi Kuo, care menționează alte specificații pentru noile telefoane, scrie MacRumors.

Astfel, ecranele vor fi de 5,8 inci și 6,5 inci pentru modelele premium, cu display OLED. Cei trei senzori foto de pe spate vor avea fiecare câte 12MP și vor fi telephoto, wide-angle și super-wide angle, iar lentilele vor fi furnizate de Sony.

Modelul mai ieftin, cu ecran LCD, va fi de 6,1 inci și va avea cameră duală pe spate.

Toate cele trei modele vor avea o cameră frontală mult mai bună, de 12MP.

Un alt detaliu interesant menționat de Kuo este o nouă tehnologie pe care Apple o va folosi, ca să facă modulul pentru camerele foto cât mai puțin vizibil: un înveliș special, de culoare neagră.

Foto: SlashLeaks, MacRumors


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus:

Share articol: