La câteva zile după lansarea oficială a iPhone 11, au apărut primele informații despre prețurile și disponibilitatea celui mai nou model Apple în România. 

Începând cu 13 septembrie, iPhone 11 este disponibil la precomandă în țara noastră, iar doritorii îl pot rezerva prin intermediul Quick Mobile. Pe site sunt disponibile toate versiunile telefonului, toate configurațiile și culorile. 

Astfel, varianta cu 64GB spațiu de stocare este listată la precomandă cu prețul de 3.799 de lei, cea cu 128GB costă acum 3.999 de lei, iar versiunea de 256GB spațiu de stocare poate fi precomandată pentru 4.599 de lei. 

Și alți retaileri și operatori au anunțat că vor avea avea în oferta lor modelele iPhone 11. Altex și eMAG nu au precizat încă o dată specifică, iar la Vodafone și Orange telefonul va putea fi precomandat începând cu 20 septembrie. 

Compania Apple a lansat pe 10 septembrie noua serie iPhone 11, cu trei versiuni de bază: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Astfel, compania introduce pentru prima dată un telefon numit „Pro”. Acesta are un ecran Super Retina display HDR de 6,5 inci, HDR, Dolby Vision și Dolby Atmos.  

La rândul său, iPhone 11 are o carcasă de aluminiu ionizat, un display Liquid Retina de 6,1 inci și suportă Dolby Atmos. 

Acesta vine cu un modul foto compus din doi senzori de 12MP, unul wide, iar celălalt ultra wide. Compania introduce și o nouă funcție, numită Semantic Rendering prin care recunoaște mai bine personajele din poze. 

Share articol: