Vezi aici ce se stie despre data lansarii celui mai asteptat telefon!

iPhone 5 este, cu siguranta, cel mai dorit gadget al momentului, iar in lipsa unor informatii oficiale venite de la Apple, nu ne ramane decat sa facem bilantul datelor de lansare, pe baza declaratiilor magazinelor de referinta. Blogurile de tehnologie o pozitioneaza incepand din ultima saptamana a lunii acesteia, pana tocmai pe 21 octombrie.

Potrivit unui document obtinut de Boy Genius Report, iPhone 5 ar urma sa ajunga pe piata in saptamana a 4-a din eptembrie. Pe de alta parte, This Is My Next scrie ca data de 21 octombrie ar putea fi cea adevarata. 

Alte zvonuri, potrivit Wall Street Journal, anunta ca lantul american de magazine Sprint Nextel va vinde iPhone 5 de la mijlocul lunii octombrie.

Dar cum arata noul iPhone? Din ce se stie pana acum, dispozitivul va fi usor imbunatatit. Va beneficia de o camera mai buna, de 8 MP, si de un procesor ceva mai puternic. Deja insa designerii se strofoaca sa furnizeze idei pentru urmatoarele modele de iPhone. Ei au venit cu un concept de iPhone cu tastatura QWERTY si cu unul cu tastatura holografica.

Numarul mare de zvonuri aparute pe acest subiect nu pot decat sa ne faca sa credem ca data lansarii este foarte aproape. Cei care insa nu mai doresc sa astepte momentul in care originalul va aparea pe piata, pot alege o copie de iPhone 5 de 31 dolari, care se vinde cu succes in China. Zvonurile mai spun, de asemenea, ca in paralel cu iPhone 5, pe piata va aparea si un iPhone 4 low-cost, cu o reducere de pret substantiala.

Sursa: cnet

Share articol: