Fanii Apple asteapta intotdeauna multe lucruri noi atunci cand se lanseaza un nou model iPhone. Zvonurile continua sa curga pe banda rulanta in legatura cu noul 5S.

Potrivit unor zvonuri lansate de un jurnalist, iPhone 5S va fi cu pana la 31% mai rapid decat predecesorul sau, iPhone 5.

Noul smartphone ar putea avea un procesor A7 de 64 biti. El va avea de asemenea un scanner pentru amprente si o camera slow-motion, scrie Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

Acest senzor, care va citi amprentele, va permite deblocarea telefonului fara a mai fi necesara o parola.

Jurnalistul Clayton Morris, de la Fox News, a scris pe Twitter ca procesoul A7 va fi cu o treime mai rapid decat cel de la iPhone 5, dupa cum a aflat el, de la “anumite surse”.

Afirmatia lui este sustinuta si de site-ul de specialitate 9to5Mac, care scrie ca Apple testeaza un procesor A7 de 64 biti.

Procesorul va permite de asemenea folosirea mai usoara a graficilor animate.

Potrivit expertilor, acest procesor va fi folosit si la urmatorul model de iPad, scrie Daily Mail.

In schimb, site-ul Mashable sustine ca multi experti cred ca aceste produse sunt testate, dar nu vor fi lansate in acest an.

Potrivit unor surse, iPhone 5S si varianta sa ieftina, iPhone C, vor fi lansate pe 10 septembrie.

Noul smartphone va avea de asemenea o camera slow-motion si va putea inregistra clipuri cu o rata de 120 de cadre pe secunda, spre deosebire de numai 30 de cadre pe secunda, cum filmeaza in prezent.

Si camera foto va fi mai performata, pentru ca va avea doua blitz-uri, fotografiile fiind astfel mai reusite in conditii de lumina putina.

Share articol: