Imaginile nu sunt la cea mai buna calitate, insa scot la iveala multe detalii ale posibilului smartphone ce va fi lansat de Apple

Imagini cu un posibil prototip de viitor iPhone au aparut pe Internet si s-ar putea sa fie chiar modelul iPhone 5S. Ele nu sunt la cea mai buna calitate, insa lasa sa se vada cateva detalii ale potentialului smartphone care va fi lansat de companie. 

Cel mai important lucru este ca butonul Home dispare. Insa avem un ecran mare, care se intinde pe toata suprafata telefonului.

Marginile sunt subtiate, ceea ce corespunde cu patentul Apple aprobat de curand. Designul, insa, nu prea are legatura cu ce facea Apple pana acum.

Aceste imagini pot sa fie pe bune, insa exista sansele ca ele sa fie realizate pe calculator. O alta posibilitate este ca ele sa apartina unui viitor, care va fi lansat abia peste un an sau doi. De asemenea, poate fi un prototip la care Apple lucreaza, dar care pana la urma nu va ajunge pe piata, intrucat toti marii producatori iau in calcul si testeaza mai multe gadgeturi inainte sa aleaga versiunea finala, scrie gsmarena.

Share articol: