Romania va face parte din primele 35 de tari care vor primi actuala generatie iPhone.

UPDATE: "Orange Romania anunta ca va oferi clientilor iPhone 5s, cel mai avansat smartphone din lume, si iPhone 5c, cel mai colorat iPhone de pana acum, incepand cu data de 25 octombrie"

Apple a anuntat urmatorul val de lansare a noilor iPhone 5s si iPhone 5c. Vestea ne bucura pentru ca am gasit si Romania pe lista celor 35 de tari. iPhone 5c si iPhone 5s se lanseaza oficial in Romania pe 25 octombrie. Cel mai probabil, iPhone 5c si 5s vor fi disponibile simultan la cei trei mari operatori, Orange, Vodafone si Cosmote.

iPhone 5s si iPhone 5c vor ajunge peste doua saptamani in Romania, dar si in Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Elvetiam Finlanda, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia sau Ungaria, ca sa enumeram cateva din cele 35 de tari in care vor fi disponibile incepand cu 25 octombrie.

Apple abia face fata comenzilor, iar urmatorul val de lansari va avea loc pe 1 noiembrie si va cuprinde alte 16 tari, intre care Moldova, Turcia sau Emiratele Arabe, unde Samsung a lansat celebrul Galaxy S4 auriu.

Compania nu a anuntat inca preturile oficiale si pentru Romania. In SUA, pretul unui iPhone 5c incepe de la 99 de dolari, iar iPhone 5s costa de la 199 de dolari in sus. Cu toate acestea, noile iPhone sunt deja disponibile neoficial in Romania, la mai multi retaileri. Pentru iPhone 5c 16 GB, preturile incep de la 2.399 de lei, in timp ce versiunea 5s 16GB costa incepand cu 3.500 de lei.  

Share articol: