A mai ramas cam o luna si jumatate pana cand ne asteptam ca Apple sa anunte oficial iPhone 6

Fanii Apple au inceput deja sa numere zilele pana la lansarea viitoarelor iPhone 6. Iar zvonurile sunt tot mai multe in aceasta perioada.

Aflam acum ca iPhone 6 in varianta cu ecran de 4,7" nu va avea ecran de safir, asa cum s-a tot discutat in ultima perioada. Telefonul in varianta cu ecran mic, ar urma sa apara in septembrie oficial, iar furnizorii de componente pentru ecranul de safir ar fi trebuit deja sa inceapa livrarile, lucru care s-ar parea ca nu s-a intamplat.

Asadar, sunt sanse mari ca doar varianta iPhone 6 cu ecran de 5,5" sa primeasca ecran de safir, mai rezistent decat cel cu Gorilla Glass.

Pe modelul iPhone 6 de 4,7", safirul va fi folosit, asadar, doar pentru senzorul Touch ID, scrie gsmarena.

Despre celalalt iPhone 6, cel de 5,5 inch, surse din China sustin ca ar urma sa fie in magazine in decembrie. Productia de iPhone 6 de 4,7" a inceput in iunie, iar a modelului mai mare s-ar parea ca va incepe in septembrie.

Vin informatii, tot pe surse, despre iWatch, care se pare ca va fi disponibil din decembrie. Deocamdata nu se stie daca si el va primi ecran de safir sau nu. In cazul in care displayul lui va fi curbat, atunci sansele scad vertiginos, pentru ca ecranul de safir curbat e extrem de dificil de fabricat.

iPhone 6 poate fi comandat deja, in varianta cu aur

Cei care sunt nerabdatori si vor sa comande iPhone 6, o pot face, la preturi pornind de la 4500 de dolari, scrie cnet.com. Exista si o varianta cu marul de la Apple umplut cu diamante, care costa 8400 de dolari.

Firma de accesorii de lux Brikk a lansat deja precomenzi pentru viitoarele telefoane Apple.

Share articol: