Lenovo a început să aducă noul său telefon de gaming puțin mai aproape de realitate, cu noile imagini oficiale care au ajuns pe Weibo. 

Dispozitivul va face parte din gama Legion, specializată până acum în PC-uri, laptopuri și accesorii de gaming. Fotografiile ilustrează un bundle promo (în deja consacratul ambalaj sub forma unui geamantan) care include două controllere ce se conectează în lateralul telefonului, cu ajutorul carcasei incluse, formând un gamepad. Produsul care se poate zări în mijloc, tot cu sigla Legion, pare a fi o husă ce conține o pereche de căști. 

Despre specificații nu se cunosc încă foarte multe, în afară de existența unui procesor Snapdragon 865 cu sistem de răcire îmbunătățit (compania promite un scor de peste 600.000 pe AnTuTu). De asemenea, smartphone-ul va avea încărcare rapidă la 55 wați, dar și conectivitate 5G.

Prin acest produs, Lenovo intră în concurență directă cu noul Red Magic, iar acest lucru se vede și din sloganul „No Red, It’s Magic”, alături de tagline-ul cu care ne-au obișnuit deja – „Stronger than strong”.
 

Share articol: