LG Wing este primul telefon cu design inedit și tehnologie surprinzătoare, care face parte din Explorer Project, un proiect de experimentare și inovație în domeniul smartphone.

Wing este un telefon extensibil, al cărui brevet a fost prezentat anul trecut. Telefonul are două ecrane.

Atunci când este închis, arată ca un smartphone obișnuit, cu ecran OLED de 6,8 inci FullVision, cu rezoluție de 2460 x 1080 pixeli. Camera frontală este cu sistem pop-up și are 32MP.

Pe spate, găsim o cameră foto triplă, cu senzori de 64MP, 13MP ultra wide și 12MP ultra wide Gimbal Motion.

Deschiderea telefonului se realizează printr-un sistem inedit, pe bază de balama pivotantă.

Pentru asta, ecranul principal trebuie să fie orientat în modul landscape și atunci devine vizibil ecranul secundar, care se află sub acesta și care are 3,9 inci și o rezoluție de 1240 x 1080 pixeli.

Acest ecran mai mic poate fi folosit pentru a rula Chrome, Twitter sau Instagram, în timp ce ecranul principal poate fi deschis pe YouTube sau pe Google Maps.

În acest fel, obținem un telefon cu două ecrane care funcționează simultan, dar diferit și care pot fi dispuse în forma literei T.

Telefonul cu conexiune 5G are procesor Snapdragon 765G, iar memoria este de 8GB RAM, la care se adaugă un spațiu de stocare de 256GB. Bateria este de 4.000 mAh.

Datorită formei sale inedite, telefonul permite ajustarea unghiului camerei foto și utilizarea sa ca joystick.

Noul smartphone cu design inedit va deveni disponibil curând, iar prețul de vânzare va porni de la 1.000 de euro.
 


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:

Share articol: