LG se pregateste de mai bine de un an pentru acest telefon.

LG se pregateste sa lanseze a doua generatie de G Flex la CES Las Vegas in ianuarie, au dezvaluit cei de la Android Authority. Detaliile despre telefon sunt putine in acest moment insa un lucru cunoscut este ca G Flex 2 va fi un 'upgrade major' fata de predecesor. Device-ul se pare ca va avea un ecran OLED (Full HD). Self-healing coating se va intoarce intr-o forma imbunatatita.

LG G Flex a fost lansat in octombrie 2013, fiind al doilea device cu ecran curbat (primul fiind Samsung Galaxy Round). Spre deosebire de Round, care este  curbat pe axa verticala, LG G Flex are o curba mai dramatic de sus in jos.

Acesta nu a fost insa singurul lucru special la G Flex - asa cum sugereaza numele, device-ul poate fi indoit serios pentru ca apoi sa revina la forma normala fara sa sufere vreo dauna. Spatele telefonului este protejat impotriva zgarieturilor minore datorita unei carcase speciale care se 'vindeca singura', atata timp cat problema nu este majora.

Un lucru neconfirmat dezvaluit de presa din Coreea la putin timp dupa lansarea G Flex spunea ca LG lucreaza la un design si mai radical pentru G Flex 2. Mai exact, acesta s-ar putea indoi si mai mult datorita unei carcase speciale

Share articol: