LG nu va lansa urmatorul telefon important la MWC.

Intr-o perioada dominata de zvonuri despre Samsung Galaxy S6 si HTC One (M9) ce vor fi lansate pe 1 martie la Mobile World Congress de la Barcelona, informatiile despre LG G4, succesorul lui G3 ce a readus-o pe LG in topul producatorilor de smartphone-uri, au fost limitate.

Motivul pare sa fie faptul ca LG G4 va fi lansat abia in luna aprilie - totusi, e mai bine decat in 2014, G3 fiind lansat la sfarsitul lunii mai.

"LG Electronics a decis sa nu lanseze G4 la Mobile World Congress din Barcelona din luna martie. Ar putea fi lansat in aprilie" scrie o publicatie din Coreea de Sud, citata de Phone Arena. O alta sursa din LG explica motivul: "Samsung lanseaza de obicei noul model in primul trimestru al fiecarui an iar Apple in al doilea. Trebuie sa gasim ceva intre lansari pentru a produce un impact".

In urma cu cateva zile, cei de la Tech Times scriau ca LG G4 ar putea avea o rezolutie uriasa a ecranului de 1620 x 2880, adica 3K! Se mai vorbeste despre procesorul Snapdragon 810 pe 64 biti, o camera principala de 16MP, 3GB de RAM, marimea display-ului de 5.3inch.

Share articol: