O noua zi, noi informatii!

Site-ul francez NoWhereElse a publicat schemele elaborate ale viitorului Samsung Galaxy S6! Acestea dezvaluie multe detalii despre design-ul telefonului. El va avea dimensiunile 143.52mm x 70.70mm x 7.19mm, ceeea ce inseamna ca va fi putin mai inalt si mai subtire decat predecesorul, Galaxy S5.

De asemenea, acestea arata ca Samsung pastreaza traditia in materie de desgin. Butonul de power ramane in partea dreapta, in timp ce tastele de volum sunt pe stanga.

Desenul schematic mai confirma si o schimbare importanta - flash-ul camerei si senzorul de monitorizare al pulsului sunt localizate in alta parte, in partea stanga a lentilelor pentru camera, si nu dedesubt. De asemenea, partea de jos are 3 gauri. Sa nu uitam - Galaxy S5 avea doua porturi USB 2.0 si USB 3.0 acoperite pentru a le proteja de apa. Exista si doua gauri in partea de sus, probabil pentru jack-ul de casti si infrarosu.

Conform ultimelor informatii, Galaxy S6 va avea un display de 5.5 inch Quad-HD. De asemenea, procesorul stim ca va fi Exynos 7440 64-bit octa-core, 3GB de RAM si o camera principala de 20MP. Zvonurile spun ca va avea o carcasa din din sticla si plastic, pe un cadru de metal, similar cu Sony Xperia.

Telefonul va fi lansat, cel mai probabil, la Mobile World Congress in luna martie.

Share articol: