Un smartphone slide Android cu display touch de 4 inch, tastatura QWERTY si procesor dual-core de 1,2 GHz

Motorola va lansa un nou model: Droid 4, cel mai probabil pe 8 decembrie in Statele Unite. Smartphone-ul, va avea un design similar cu Motorola RAZR lansat in utma cu o luna, si va fi de tip slide. Gadgetul va avea un display touch qHD de 4 inch, realizat cu tehnologia Corning Gorilla, dar si cu tastatura QWERTY rabatabila pe cinci linii.

Droid 4 va fi echipat cu un procesor dual-core cu o frecventa de 1,2 GHz si o memorie RAM de 1 GHz. Telefonul va fi compatibil in retele LTE (4G) si va avea port HDMI pentru conectarea la dispozitive HDTV. Droid 4 va avea o camera cu o rezolutie de 8 megapixeli cu inregistrare video HD de 1080p. Gadgetul va avea o baterie de 1,785 mAh.

Smartphone-ul va avea instalat Android 2.3 Gingerbread, sistem de operare dezvoltat de Google, companie ce a achizitionat Motorola Mobility in urma cu trei luni. Terminalul va avea preinstalate o serie de aplicatii precum: Webtop, Smart Actions pentru managementul bateriei si al agendei, MotoCast pentru streaming si descarcare poze, muzica si alte fisiere multimedia, FIPS 140-2 pentru securitatea e-mail-urilor, calendarului si a contactelor.

Sursa: gsmarena.com

Share articol: