Telefonul poarta numele de cod "Shamu. E foarte probabil sa fie construit de Motorola

Se inmultesc zvonurile si informatiile “scapate” pe net despre Nexus 6, semn ca lansarea acestuia se apropie cu pasi repezi. Ultimele informatii vin de la 9to5Google, care au publicat primele imagini neoficiale.Acestea par sa confirme varianta conform careia va fi produs de Motorola si nu de LG, mai ales ca seamna mult cu Moto X si G. Totodata, cei de la 9to5Google confirma lista precedenta de specificatii tehnice.

Noul Nexus 6 va avea, cel mai probabil, un display QHD de 5,92 inci, cu o densitate de 498 ppi, procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM, camera principala de 13 MP, frontala de 2 MP si o baterie de 3200 mAh. Specificatiile confirma zvonurile initiale dar se potrivesc si cu un presupus device al Motorola, cu nume de cod Quark, care se pare ca ar servi drept baza de pornire pentru Nexus 6. La randul sau, viitorul Nexus poarta numele de cod Shamu.

Ultimele zvonuri dau aproape sigura aparitia unui senzor de amprenta pe spate, in locul logo-ului Motorola, precum si faptul ca va rula Android L. Mai putin demna de incredere e informatia conform careia Nexus 6 va putea fi incarcat prin inductie. Cea mai probabila data de lansare a noului telefon de la Google pare sa fie undeva la inceputul lunii noiembrie.

Sursa foto: 9to5Google

Share articol: