Google a lansat aseara simplu, fara un eveniment de presa, noul Android 5.0 Lollipop, smartphone-ul Nexus 6 si tableta Nexus 9.

Nexus 6 a fost anuntat miercuri seara de Google. Multi dintre utilizatori au fost mirati de dimensiunile lui, insa nu este singurul smartphone urias de pe piata. De altfel, la acest capitol are concurenta serioasa. Galaxy Note 4 si LG G3 sunt doua dintre modelele cu care Nexus 6 concureaza.

Iata cum arata specificatiile:

AndroidAuthority a calculat cat la suta din partea frontala a telefonului este ocupata de ecran si a descoperit ca telefonul este intrecut de Huawei Ascend Mate 7 si de LG G3. Nexus 6 depaseste insa Galaxy Note 4 la acest capitol:

Marea surpriza a fanilor gamei Nexus este legata de pretul telefonului. Telefoanele Nexus erau cunoscute pentru faptul ca ofera specificatii bune la un pret accesibil, insa modelul prezentat acum este destul de costisitor.

Compania Google a anunta ca precomenzile se pot face incepand din 29 octombrie, cu livrare in noiembrie. Pretul este de 649 de dolari pentru varianta de 32GB la liber. In Europa, telefonul va costa 569 de euro (32GB) sau 649 de euro (64GB).

Din fericire, Nexus 5 va continua sa se vanda, pentru cei care doresc un pret mic si un smartphone de dimensiuni mai reduse.

Share articol: