Schimbări interesante pentru telefoanele pe care Apple le va lansa în septembrie.

Știm deja că toate cele trei modele de iPhone din 2019 nu vor mai avea 3D Touch, în schimb vor fi dotate cu un Motor Taptic îmbunătățit. Funcția este activată atunci când utilizatorul ține degetul apăsat de ecran mai mult timp.

De asemenea, camera frontală va putea înregistra video în slo-mo la 120 de cadre pe secundă.

Modelele iPhone 11 și 11 Max vor fi dotate pe spate cu trei camere foto, dintre care un senzor va fi ultra wide-angle și va avea o funcțe inedită, Smart Frame, care va putea să editeze automat o fotografie care nu a fost bine încadrată.

Acest senzor va lipsi însă de pe modelul mai ieftin, iPhone 11R, care va avea pe spate cameră dual (senzor principal și telephoto).

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, cele trei modele vor avea baterii mai bune ca versiunile de anul trecut, pentru a putea fi folosite pentru încărcarea wireless a altor dispozitive Apple, precum AirPods sau Apple Watch.

Telefoanele vor avea în continuare port Lightning, pentru că Apple va face trecerea la porturile Type-C abia de anul viitor.

Din păcate, fanii au mari șanse să fie dezamăgiți de modelele care vor fi lansate în 2019. Abia de anul viitor vor vedea inovații deosebite pe iPhone: conexiune 5G, senzor de amprentă integrat în display, ecrane OLED pe toate modelele și renunțarea la „breton”.

Foto: MacRumors

Share articol: