Noul model ofera internet rapid la costuri accesibile si conectare directa la retele de socializare. GALERIE FOTO

Noul model Asha 302 este telefonul ideal atat in viata profesionala cat si in cea personala, avand tastatura QWERTY completa, email mobil prin versiunea beta Microsoft Mail for Exchange si sincronizarea calendarului si contactelor. Noul model ofera internet rapid la costuri accesibile si conectare directa la retele de socializare – prin Nokia Browser 2.0.

Datorita utilizarii unui server bazat pe cloud, paginile web se incarca de trei ori mai rapid iar traficul de date este comprimat cu pana la 90% cu noul Nokia Browser. Mai mult, serviciul Download Manager simplifica gestionarea imaginilor si continutului audio si video in timpul navigarii pe internet. Toate cele trei modele Nokia Asha sunt echipate cu camera video performanta, MP3 player, Bluetooth 2.1 si alte capabilitati avansate.

Datorita serviciului Mail for Exchange in versiune beta, procesorului rapid de 1 GHz, Nokia Browser 2.0 si camerei de 3,2 megapixeli, Nokia Asha 302 ofera tot ceea ce utilizatorii asteapta de la un telefon mobil inteligent. Suportul pentru Mail for Exchange inlesneste integrarea dispozitivului in reteaua IT a companiei. Nokia Browser 2.0 ofera navigatie web la costuri accesibile, un avantaj semnificativ in special in timpul calatoriilor in strainatate.

    

Utilizatorii Nokia Asha 302 isi pot crea un ecran de start personalizat cu aplicatii, avand acces direct la tot ceea ce este important pentru ei. Datorita aplicatiilor WhatsApp si Facebook, utilizatorii sunt in permanenta conectati la retelele lor de socializare. Pretul estimativ al terminalului Nokia Asha 302 este de 129 EUR. 

"Dorim sa conectam urmatorul miliard de oameni la lumea mobila si la toate avantajele acesteia prin terminale mobile inteligente si servicii de internet inovatoare. Gama Nokia Asha este o alternativa atragatoare, in special pentru tinerii antreprenori: cele trei noi modele Nokia Asha ofera capabilitatile de business necesare tinerilor profesionisti, la un pret accesibil", a declarat Marcus Störkel, General Manager, Nokia Romania si Ungaria.

Nokia Store ofera peste 100.000 de aplicatii care permit utilizatorilor sa isi creeze propriul terminal Asha personalizat. Zilnic se realizeaza peste 13 milioane de descarcari initiate de catre peste 100 de milioane de utilizatori inregistrati. Peste 30% dintre acestea sunt realizate de pe terminale S40 – o crestere de 250% fata de anul trecut.

Specificatii tehnice:

 • Sistem de operare S40, 6th Edition
 • Tastatura QWERTY pentru tastare rapida
 • Conexiune micro-USB pentru transferul fisierelor audio si de alte tipuri precum si pentru incarcarea bateriei
 • Memorie interna de 256 MB Flash / 128 MB RAM
 • Ecran QVGA de 2,4 inch (6 cm)
 • Internet rapid cu Nokia Browser 2.0
 • Push e-mail datorita suportului pentru Mail for Exchange (vezi Nokia Beta Labs)
 • Cea mai buna experienta de utilizare in retele sociale datorita aplicatiilor Facebook si WhatsApp
 • Camera de 3,2 megapixeli pentru instantanee si inregistrare video
 • Timp de convorbire 3G de pana la 5,9 ore
 • Procesor de 1 GHz 
 • Disponibil in variantele gri inchis,alb, rosu-pruna, albastru mediu si auriu
 • Pret recomandat: 129 EUR 

Share articol: