Nokia Lumia 930 este noul varf de gama al companiei. Cele trei smartphone-uri si-au facut intrarea la converinta Microsoft Build.

Nokia a anuntat trei noi telefoane la conferinta Microsoft Build. Unul dintre ele este noul varf de gama, Nokia Lumia 930. Au fost prezentate insa si smartphone-urile mai accesibie Lumia 630 si Lumia 650.

 

Nokia Lumia 930

Noul smartphone lansat de finlandezi a primit dotari de top, precum camera PureView de 20 megapixeli cu tehnologie optica ZEISS si tehnologie Rich Recording avansata, care ofera o experinta video si foto impecabila, prin noua inovatie Living Images.

Smartphone-ul Nokia Lumia 930 (foto sus) are un design modern, cu o carcasa care imbina metalul cu policarbonatului. Inauntru gasim un procesor quad-core Snapdragon la 2,2GHz. Ecranul are 5 inch si foloseste tehnologia ClearBlack.

Nokia Lumia 930 urmeaza sa fie lansat pe piata in iunie, incepand cu Europa, Asia, Orientul Mijlociu si India, la un pret estimativ de 599 dolari inainte de taxe si subventii.

 

Nokia Lumia 630 si Nokia Lumia 635

Celelalte doua smartphone-uri vin la preturi accesibile, insa specificatiile sunt performante. Gasim procesor quad core Snapdragon ce ofera o experinta mai rapida de utilizare a retelelor de socializare prin Word Flow si aplicatii precum WhatsApp si WeChat.

Telefoanele au un design unic, in culori vii, cu capace interschimbabile si ecran ClearBlack de 4,5 inch ce ofera o experinta de divertisment captivanta cu aplicatii si jocuri incluzand Asphalt 8 si Vimeo.

Nokia pune la dispozitie trei variante: Lumia 630 single-SIM 3G si primul Lumia dual-SIM 3G (foto sus), precum si Lumia 635 in versiunea 4G/LTE. 

Livrarile pentru Nokia Lumia 630 sunt programate pentru luna mai, incepand cu Asia, India/Orientul Mijlociu, America de Sud si Europa la un pret de 159 de dolari pentru varianta single-SIM si 169 dolari pentru varianta dual-SIM, inainte de taxe si subventii. Nokia Lumia 635 urmeaza sa fie disponibil la nivel global, inclusiv in SUA din aceasta vara, la un pret de 189 de dolari, inainte de taxe si subventii

Share articol: