Producatorul finlandez anunta smartphone-ul Lumia 800 in trei noi variante cromatice. GALERIE FOTO

Nokia va lansa noi versiuni cromatice ale modelului Lumia 800. Smartphone va fi disponibil si alb, verde si rosu. Lumia 800 a fost lansat anul trecut in trei variante: negru, albastru si roz.

Lumia 800 a fost lansat anul trecut, fiind primul model Nokia cu Windows Phone 7.5 Mango. Smartphone-ul realizat din policarbonat are o forma deosebita si un design minimalist. 

Lumia 800 de culoare alba va fi disponibil pentru inceput in Marea Britanie, Germania, Franta Italia, Spania, Olanda, Finlanda, Polonia, Elvetia si tarile din Peninsula Scandinava. Producatorul precizeaza ca ulterior va fi lansat si in alte tari, probabil si in Romania.

Lumia 800 are un display AMOLED 3,7 inch si o camera cu o rezolutie de 8 megapixeli. Smartphone-ul este echipat cu un procesor Scorpion cu o frecventa de 1,4 GHz si o memorie RAM de 512 MB.

Un clip video pe youtube, realizat de producatorul finlandez pentru casca Bluetooth Nokia Luna BH-220, prezinta cinci variante cromatice pentru Lumia 800. Pe langa cele cunoscute, de culoare neagra, albastra si roz, apar si doua noi versiuni, de culoare rosie si verde.

La inceputul acestui an, cu ocazia CES 2012, Nokia a lansat o noua versiune, Lumia 900. Noul model cu Windows Phone 7.5 Mango este similar cu Lumia 800, dar are un display mai mare de 4,3 inch.

Sursa: youtube.com / conversations.nokia.com

Share articol: