Pe langa acesta, Microsoft ar mai lucra la un telefon, care are in prezent numele de cod Tesla

Nokia Superman este numele unui telefon la care Microsoft lucreaza in prezent si despre care au inceput sa apara informatii pe Internet. Noul gadget va primi, spun zvonurile, o camera frontala de 5 MP, lucru care il va face un competitor direct pentru Sony Xperia C3, scrie gsmarena.

Smartphone-ul Nokia Superman ar mai primi un ecran de 4,7 inch la 720p si o camera principala de 6,5 MP. La acestea se adauga un cip Snapdragon 400 cu procesor quad-core la 1,2GHz, 1 GB de RAM, 8 GB de spatiu si suport LTE. Bateria ar urma sa aiba 2200 mAh.

Un alt telefon pregatit de Microsoft, cu numele de cod Tesla, este de asemenea tinta zvonurilor. Sunt sanse ca Nokia Tesla sa fie de fapt Lumia 830, despre care au aparut de asemenea informatii in aceasta perioada. 

Sursele spun ca Stephen Elop ar fi declarat, in cadrul unei sedinte care ar fi avut loc in aceasta saptamana, ca Tesla va fi un telefon "high-end" la pret accesibil, care va veni cu camera PureView

Telefonul va semana cu Lumia 930, insa va fi mai subtire. 

S-ar parea ca lansarile celor doua telefoane sunt la o aruncatura de bat, pentru ca in sedinta respectiva Elop le-ar fi prezentat deja si ar fi aratat inclusiv doua videoclipuri de prezentare.

Share articol: