Noul telefon ce va fi lansat de canadienii de la RIM are toate sansele sa fie un hit!

Canadienii de la RIM au mari sanse sa faca un salt fantastic cu noul BlackBerry Z10, un telefon care, din ce se stie in acest moment, bate iPhone 5 la aspect si vine cu specificatii elegante.

Cateva imagini create de Gizmodo au asezat noul telefon fata in fata cu iPhone 5, iar rezultatele nu pun intr-o lumina prea buna compania Apple.

Aceste imagini au fost construite pe baza fotografiilor aparute, pana acum, pe Internet. Graficianul Martin Hajek a facut acelasi lucru si cu iPhone 5, inainte de lansarea oficiala, iar imaginile realizate de el au fost identice cu produsul de la Apple.

Din ce se spune pe net, Z10 ar fi mai rapid decat iPhone 5 si ar avea un ecran de 4,2 inch cu o rezolutie de 1280 x 768 pixeli. Asta inseamna o densitate de 355 pixeli/inch. Pentru comparatie, iPhone 5 are 4 inch si 1136x640 rezolutie, ceea ce inseamna o densitate de 326 ppi.

Canadienii de la RIM au nevoie ca BlackBerry Z10 sa fie un telefon de senzatie, pentru a redresa compania. Gadgetul va avea concurenta serioasa nu doar din partea iPhone 5, ci si din partea Samsung Galaxy S III si Sony Xperia Z.

BlackBerry Z10 ar putea fi lansat pe 30 ianuarie.

Share articol: