Jurnalistii americani spun ca Apple ia in considerare ecrane cu diagonala de pana la 6 inch pentru viitoarele sale telefoane.

Apple ar putea sa renunte la ideile sale si sa lanseze iPhone-uri cu ecrane mai mari, intre 4,8 inch si 6 inch, fata de 4 inch cat are cel mai nou model, scrie Wall Street Journal, care citeaza persoane care cunosc bine compania.

Si Samsung a anuntat un telefon mare zilele acestea, la IFA Berlin. Este vorba despre modelul Samsung Galaxy Note 3, care vine cu un ecran de 5,7 inch si o camera de 13 MP.

Compania va lansa, marti, noile sale produse si se presupune ca il vom vedea pe iPhone 5S, dar si o versiune mai ieftina, iPhone 5C. Miercuri, Apple are planificat un eveniment de lansare in China.

Daca ar aduce un smartphone cu ecran mai mare, Apple ar renunta la strategia gandita de Steve Jobs si s-ar alinia trendului existent acum in lume. Toti marii producatori de telefoane opteaza pentru ecrane mai mari. De altfel, si modelul iPhone 5 este mai mare decat cel precedent, de 4 inch fata de 3,5 inch.

Cei de la Apple au refuzat sa comenteze informatia.

Share articol: