Sony Ericsson lanseaza Xperia arc S, un telefon slim de doar 8,7 mm, cu camera foto de 8,1 MP si procesor de 1,4 GHz

Xperia arc S este noul model din seria Xperia lansat de Sony Ericsson cu ocazia expozitiei IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) ce va avea loc anul acesta intre 2 si 7 septembrie in Germania. Smartphone-ul vine cu o serie de caracteristici de top precum: un procesor super rapid de 1,4 GHz, display de 4,2 inch realizat cu tehnologia Bravia si sistem de operare Google Android 2.3.4 Gingerbread.

Sony Ericsson Xperia arc S poate realiza fotografii 3D cu ajutorul functiei de baleiere panoramica 3D si a camerei foto de 8,1 megapixeli cu zoom digital de 16x si senzor Exmor R. Panoramele 3D pot fi vizualizate pe un televizor 3D cu ajutorul portului HDMI TV out sau pe afisajul 3D cu unghi larg de vizualizare. Smartphone-ul poate face inregistrari video HD de inalta definitie la o rezolutie de 720 px si dispune de functii precum: video streaming, blit LED, detectarea zambetului si a fetei, focalizare automata si senzitiva, diafragmă de f/2,4, reducerea efectului de ochi-rosii, face recognition, stabilizator foto & video.

Gadgetul este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 cu o frecventa de 1,4 GHz, memorie de 1 GB, memorie RAM de 512 MB si slot microSD pentru carduri de pana la 32 GB. Xperia arc S are un display senzitiv TFT de 4,2 inch cu o rezolutie de 854x480 pixeli.

Sony Ericsson Xperia arc S reda fisiere audio in format MP3 si AAC si are mai multe functii audio: PlayNow, xLOUD, bluetooth stereo (A2DP), trackID, album art, music player, radio FM cu RDS si ierise audio jack stereo de 3,5 mm.

Smartphone-ul are conectivitate WiFi, DLNA, Bluetooth si aGPS cu suport Google Latitude si Google Maps cu Street View. De asemenea, Xperia dispune de o serie de functii de comunicare: Email, Google Mail, Instant messaging, Google Talk, Facebook inside Xperia, Twitter/Timescape integration.

Sony Ericsson a anuntat ca modelul Xperia arc S va fi disponibil la sfarsitul acestui an.


Sursa: sonyericsson.com


Citeste si:

iPhone 5 se pregateste de lansare. Vezi data exacta si de unde il poti cumpara deja!

Primul Nokia cu Windows Phone 7

Samsung anunta Galaxy S II LTE si Galaxy Tab 8.9 LTE (4G)

Share articol: