Panasonic Eluga are o greutate de doar 103 grame si o grosime de 7,8 mm. GALERIE FOTO

Producatorul japonez revine in Europa cu un smartphone performant Panasonic Eluga. Noul model are un display capacitiv OLED QHD de 4,3 inch si o rezolutie de 960 x 540 pixeli. Aparatul este extrem de usor, avan o greutate de doar 103 grame,  subtire de 7,8 mm si are dimensiuni de 123 x 62 x 7,8 mm.

Printre caractersiticile ce ce ies in evidenta sunt rezistenta la apa si rezistenta la praf, in conformitate cu standardul international IP57. Panasonic Eluga este realizat sa reziste timp de jumatate de ora la o adancime de un metru sub apa. Smartphone-ul rezista pana la opt ore daca este lasat in apropiere sau chiar in praf format din particule cu dimensiuni de 75 de microni sau chiar mai mici.

"Contrar cresterii fara precedent din ultimii ani a numarului de smartphone-uri, nu credem ca cineva a reusit cu adevarat sa faca legatura dintre stil si continut" a declarat Toshiya Matsumura, Manager General al diviziei de comunicatii mobile din cadrul Panasonic System Communications din Europa. "Incepand cu lansarea Eluga, vrem sa oferim stil, functii, design si cea mai buna tehnologie, totul la un pret competitiv" a mai adaugat Matsumura.

Panasonic Eluga este echipat cu un procesor dual-core cu frecventa de 1 GHz, chipset OMAP4430, memorie ROM de 8 GB si o memorie SDRAM de 1 GB. Telefonul are conectivitate 3G, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, NFC (Near-field communication), GPS, microUSB si jack audio de 3,5 mm. 

Smartphone-ul are o camera cu o rezolutie de 8 MP (3264 x 2448 pixeli) autofocalizare, stabilizare a imaginii si zoom digital de 6,74x. Gadgetul are instalat sistemul de operare Android Gingerbread 2.3.5, iar un update Ice Cream Sandwich va fi disponibil in aceasta vara.

Panasonic Eluga va disponibil in Europa incepand cu luna aprilie a acestui an. Telefonul are o baterie Li-Ion cu o capacitate de 1150 mAh, ce asigura o automie de pana la patru ore de convorbire si de peste 12 zile in stand-by.

Sursa: panasonic.co.uk

Share articol: