Președintele SoftBank, Ken Miyauchi, a dezvăluit din greșeală faptul că noua seria iPhone 11 va intra pe piață cu 10 zile înainte de sfârșitul lunii septembrie. 

Acest lucru înseamnă că noile telefoane Apple vor putea fi cumpărate începând cu 20 septembrie, o dată deloc suprinzătoare, dat fiind calendarul companiei din ultimii ani. 

Lui Miyauchi i-au scăpat aceste detalii în răspunsul la o întrebare pe care i-o adresase un jurnalist, în legătură cu noua lege a telecomunicațiilor, ce ar urma să intre în vigoare de la 1 octombrie. Acesta a comentat că nu știe cum va face față SoftBank viitoarelor reguli, dată fiind lansarea iPhone înainte cu doar 10 zile față de începerea aplicării efective a modificărilor legislative. 

Vezi și Apple se pregătește să introducă pe noul iPhone cel mai important upgrade pe care utilizatorii îl așteptau de ani de zile

După ce și-a dat seama de eroare, Ken Miyauchi a încercat să reducă impactul dezvăluirii, explicând că „nimeni nu știe când se va lansa noua gamă iPhone”, dar informația fusese deja făcută publică, scriu jurnaliștii de la GSM Arena. 

Dacă ne uităm la datele de lansare ale celor mai recente modele, putem vedea că iPhone XS și XS Max au fost gata de intrare pe piață pe 21 septembrie, iar XR a venit mai târziu, în octombrie, din cauza unor probleme de producție. Cel mai probabil, însă, de această dată toate produsele din gamă vor fi lansate simultan. 

Share articol: