Reacția companiei este fără precedent.

Update 13 iunie

Pentru prima dată, Google a confirmat detalii despre un nou model de smartphone, cu câteva luni înainte de lansarea oficială.

 

Invocând interesul arătat pentru noul Pixel 4, Google a publicat pe Twitter o fotografie oficială cu telefonul.

Astfel, avem confirmarea că Pixel 4 va avea un design inedit, cu un modul pătrat al camerei foto de pe spate, amplasat în colțul stâng. Experții susțin că și modelele de iPhone din acest an vor avea un design similar.

Din păcate, nu a fost publicată decât imaginea cu partea din spate a telefonului, nu și partea din față.

Fotografia oficială ne arată că vor exista numai două camere foto pe spate, dintre care una va fi probabil wide-angle.

Un alt detaliu important: nu este vizibil un senzor de amprentă pe spate, prin urmare acesta va fi integrat în ecran.


Expertul Steve Hemmerstoffer a obținut schița unui prototip Pixel 4 și a publicat informațiile sub forma unor randări. Desigur, modelul nu este încă finalizat și nu există nicio garanția că rezultatul final, cel puțin la nivel de design, va fi la fel ca acesta.

Dacă informațiile sunt însă corecte, atunci înseamnă că Google va veni cu schimbări importante și va adopta un design inspirat de iPhone 11.

Aici ne referim în special la amplasarea camerelor foto de pe spate: într-un modul pătrat, situat în colțul din stânga. Telefonul ar putea veni cu o cameră duală sau triplă, deocamdată nu se cunosc aceste detalii.

De asemenea, în randări putea vedea un logo Google destul de mare, amplasat pe spatele telefonului, în partea de jos.

Pe partea frontală, telefonul va avea un difuzor foarte mic și probabil o cameră frontală, dar aceasta nu apare în randări.

Marginile telefonului vor fi foarte subțiri. Observăm butoane fizice pe margini, un port USB-C și, desigur, nu mai există jack pentru căști.

Pixel 4 și versiunea mai mare, Pixel 4 XL, vor avea procesor Snapdragon 855, iar specificațiile de bază vor fi de 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare. Desigur, sistemul de operare va fi Android 10 Q, cea mai nouă versiune.

Cele două modele vor fi prezentate oficial în luna octombrie. 

Foto: Phone Arena

Share articol: