Smartphone-ul are un procesor mai rapid, o camera mai performanta, noul iOS 5 si uimitoarea asistenta Siri

iPhone 4S poate fi achizitionat in trei variante, cu memorie de 16 GB, 32 GB si 64 GB. Smartphone-ul are noul chip A5, procesor dual-core ARM Cortex A9 si o viteza de transfer date de 14,4 Mbps, de doua ori mai mare decat modelul anterior. 

iPhone 4S are si o autonomie mai mare de pana la 8 ore, cu o ora mai mult fata iPhone 4. Noul model are o rezolutie de 8 MP (3264x2448 pixeli) si permite inregistrari video HD 1080p.

Din punct de vedere software principalele noutati ale telefonului sunt noua versiune a sistemului de operare iOS 5, asistentul inteligent Siri ce ofera facilitati noi de comanzi vocale si recunoastere a vocii, si noua facilitate iCloud, de partajare a continutului multimedia prin wireless pe mai multe dispozitive.

iPhone 4S este disponibil incepand de azi in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Japonia si Marea Britanie, iar la sfarsitul lunii si in alte tari.

 

Sursa: cnettv.cnet.com

 

Citeste si:

VIDEO Google si Samsung pregatesc Galaxy Nexus (Prime). Vezi data lansarii

A fost ales telefonul anului 2011! Afla castigatorul: Samsung Galasy S II sau iPhone 4?

VIDEO Nokia lanseaza un telefon cu MP3 Player si Facebook la doar 46 de euro. Vezi galeria foto si specificatiile

Acum poti sa descarci iOS 5, noul sistem de operare de la Apple

VIDEO Nokia 603, un nou smartphone performant si colorat cu Symbian Belle, Facebook si Angry Birds. Vezi pretul si galeria foto

Share articol: