Telefonul Cat S42 este conceput de compania Bullitt și este foarte rezistent și versatil, chiar dacă nu are specificații foarte bune.

Modelul este dotat cu tehnologie antimicrobiană Biomaster, pe bază de ioni de argint și va fi disponibil abia anul viitor, la prețul de aproximativ 258 euro.

Datorită ionilor de argint din compoziția materialelor din care este făcut, acest telefon reduce răspândirea microbilor cu peste 99% în doar 24 de ore.

Tehnologia, care se regăsește acum doar pe acest telefon entry-level, ar putea fi folosită și la alte modele de telefoane Cat, cu specificații superioare.

Mai concret, noua tehnologie nu elimină bacteriile sau virusurile, dar previne răspândirea și înmulțirea acestor germeni.

Mai mult, compania producătoare susține că acest telefon este complet rezistent la apă și recomandă utilizatorilor să-l spele regulat cu apă și săpun, cu soluții dezinfectante sau chiar cu clor.

Astfel, telefoanele Cat ar putea fi perfecte pentru persoanele care lucrează în domeniul medical sau într-un alt domeniu în care sunt mai expuși la infectarea cu diferiți germeni.

Specialiștii recomandă dezinfectarea telefoanelor de două ori pe zi, cu ajutorul unor șervețele speciale, pe bază de alcool.

Aceste reguli ar trebui să fie respectate chiar și după ce se va termină pandemia COVID-19.

Un alt telefon Cat, modelul S62 Pro, este dotat cu un senzor care permite măsurarea temperaturii unor obiecte sau persoane.


Urmărește emisiunile tale preferate pe ProTv Plus:


 

Share articol: